Noutati

 • CENTRUL MEDICAL DE VEST va ofera ecografii de ultima generatie 2D / 3D la preturi imbatabile pe piata brasoveana.

     Ecografie mamara
     Ecografie abdominala
     Ecografie tesuturi moi
     Ecografie tiroidiana
     Doppler venos
     Doppler arterial
     Doppler carotidian
     Elastografie
     Ecografie scrotala
     Ecografie musculosche- letala
     Ecografie cardiaca

  Testari psihologice fise auto!

  Testari psihologice fise de port arma!

  Servicii medicale de MEDICINA MUNCII pentru firme !

  Pentru informatii contracte, programari, va puteti adresa la Ec. Mihaela Alexandru - Director Comercial, relatii telefonice la numarul: 0727838590, mail: mm.mihaela.alexandru@gm ail.com .

  CENTRUL MEDICAL DE VEST angajeaza asistenta medicala pentru Medicina muncii
  CENTRUL MEDICAL DE VEST cauta colaboratori pentru urmatoarele specialitati:
  * medicina interna
  * ginecologie
  * urologie
  * oftalmologie
  * imagistica medicala
  Pentru informatii va rugam sa va adresati la tel: 0727838590 Director Comercial Ec. Alexandru Mihaela.

Contact

Adresa:

Calea Fagarasului, nr. 7, BRASOV

Telefon:

0268-411.495

Istoric

Centrul Medical de Vest are sediul central in Brasov, Calea Făgăraşului, nr. 7. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/587/2001 si Codul Fiscal 13896647.

Societatea a fost infiintata in 2001 cu aport integral de capital privat – 2.000.000 ROL, sub denumirea de Centrul Medical de Vest. Obiectul de activitate il constituie serviciile medicale private (consultatii medicale de specialitate si investigatii, analize de laborator, avizari medicale necesare obtinerii carnetului de conducere auto). Echipa initiala era formata din 9 angajati din care 7 medici.

In anii 2002 - 2003 activitatea s-a diversificat si au fost achizitionate echipamente de laborator performante. Treptat, odata cu cresterea numarului de angajati, cu imbunatatirea dotarilor si diversificarea gamei de servicii, s-a observat si o crestere substantiala a numarului de clienti. De asemenea, laboratorul a fost extins, fiind amenajata o aripa noua.

Intre anii 2003 – 2004, pentru satisfacerea nevoilor clientilor, au fost introduse noi specialitati medicale, cum ar fi: psihiatrie, boli interne, cardiologie, dermatologie, ORL, oftalmologie, ginecologie, parazitologie clinica. De asemenea, au mai fost achizitionate si alte analizoare computerizate pentru laboratorul de analize medicale.

In anul 2006 a fost implementat in laboratorul de analize un program informatic specializat pentru laboratoare medicale, pe care conducerea l-a considerat necesar in contextul standardizarii si eficientizarii activitatii de laborator precum si din dorinta de a asigura baze de date flexibile prin care sa fie asigurat un acces rapid la informatii importante.

In anul 2008 au fost demarate lucrarile pentru noul sediu al Centrului Medical de Vest, prin investitii considerabile ale actionariatului Acest sediu nou se afla la aceiasi adresa (Calea Fagarasului nr. 7), langa vechiul sediu si este compus din:

 • multiple cabinete de consultatii (la parter)
 • sala de recolta (la parter)
 • laborator de analize medicale (etajul I)
 • cabinet de stomatologie (etajul I)
 • serviciu de radiologie (la demisol)
 • facilitati pentru personal (la mansarda)

Sediul CMV urmareste respectarea ultimelor norme si standarde europene in domeniul serviciilor medicale. Intreaga constructie si dotarea fiecarei incaperi se bazeaza pe cerintele de natura calitativa impuse.

Incepand cu a doua jumatate a anului 2009, ne propunem introducerea unor noi specialitati, in functie de solicitarile primite de la clientii nostri:

 • ginecologie
 • oftalmologie
 • ORL
 • pediatrie

Descrierea activitatii

In prezent, Centrul Medical de Vest are 15 angajati si 10 medici specialisti colaboratori. Activitatea societatii se bazeaza in momentul de fata pe consultatii de specialitate si analize de laborator. Unul din domeniile de baza ale activitatii il reprezinta avizarile medicale pentru obtinerea carnetului de conducere. In viitor se doreste oferirea de servicii complete in sistem pachet de servicii.

Centrul Medical de Vest are de asemenea relatii contractuale cu diverse cabinete care externalizeaza serviciile de laborator, precum si cu unele companii care solicita analize de medicina muncii pentru angajatii lor.

De asemenea, Centrul Medical de Vest se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov, oferind astfel pacientilor asigurati analize medicale de laborator si consultatii gratuite (compensate CAS).

De la infiintare si pana in prezent se constata o preocupare continua a conducerii societatii pentru desfasurarea unei activitati sustinute in vederea cresterii profitabilitatii, a diversificarii tipo-dimensionale a serviciilor, si nu in ultimul rand seriozitatea in parteneriatul cu colaboratorii si clientii.

Calitatea serviciilor

Principala directie in jurul careia este construit intregul sistem de valori al Centrului Medical de Vest este corectitudinea si calitatea actului medical. In acest sens se urmareste respectarea normelor europene in toate procesele incluse in activitatile desfasurate. In perspectiva se urmareste certificarea atat a laboratorului de analize medicale conform ISO 15189 (care este in curs de desfasurare prin implementarea unui sistem de management al calitatii), cat si a centrului medical in ansamblu (conform ISO 9001).