Noutati

 • CENTRUL MEDICAL DE VEST va ofera ecografii de ultima generatie 2D / 3D la preturi imbatabile pe piata brasoveana.

     Ecografie mamara
     Ecografie abdominala
     Ecografie tesuturi moi
     Ecografie tiroidiana
     Doppler venos
     Doppler arterial
     Doppler carotidian
     Elastografie
     Ecografie scrotala
     Ecografie musculosche- letala
     Ecografie cardiaca

  Testari psihologice fise auto!

  Testari psihologice fise de port arma!

  Servicii medicale de MEDICINA MUNCII pentru firme !

  Pentru informatii contracte, programari, va puteti adresa la Ec. Mihaela Alexandru - Director Comercial, relatii telefonice la numarul: 0727838590, mail: mm.mihaela.alexandru@gm ail.com .

  CENTRUL MEDICAL DE VEST angajeaza medic in specialitatea Medicina de laborator. Relatii la telefon: Adina Gaman: 0721247743 si/sau Ec. Mihaela Alexandru: 0727838590.

  CENTRUL MEDICAL DE VEST cauta colaboratori pentru urmatoarele specialitati:
  * OTO-RINO-LARINGOLOGIE
  * medicina interna
  * ginecologie
  * urologie
  * oftalmologie
  * imagistica medicala
  Pentru informatii va rugam sa va adresati la tel: 0727838590 Director Comercial Ec. Alexandru Mihaela.

Contact

Adresa:

Calea Fagarasului, nr. 7, BRASOV

Telefon:

0268-411.495

Fişe medicale auto

Avizari medicale pentru obtinerea carnetului de conducere: LUNI, MIERCURI şi JOI: 17:00-19:00

Acte necesare
 • Buletin / carte de identitiate
 • Adeverinta medicala de le medicul de familie
 • Fisa de scolarizare
 • Pret investigatii medicale fisa auto
      grupa I: A, A1, A2, AM, B, B1 si BE: 120 RON
      grupa II: C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 si D1E: 140 RON
 • Pret investigatii medicale permis de port-arma: 150 RON
In cadrul serviciului de AVIZARE COMPLETA A FISEI MEDICALE AUTO NECESARA PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE si a reinnoirii vizei medicale, CENTRUL MEDICAL DE VEST va ofera:
 • Avize medicale pe toate specialitatile (medicina interna, chirurgie, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, pneumologie)
 • Incheierea fisei medicale de catre medicul coordonator si stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica Brasov si recunoscuta de catre Serviciul Politiei Rutiere Brasov
 • IMPORTANT: Pentru confortul clientilor nostri, am reunit toate specialitatile medicale necesare pentru completarea fisei auto in cadrul aceluiasi program (comisie de medici examinatori). Astfel, nu veti fi nevoiti sa pierdeti mai multe zile sau sa va deplasati la mai multe cabinete medicale din oras. Fisa medicala va este eliberata pe loc, dupa efectuarea examinarilor.
 • Atentie! Reamintim clientilor nostri ca adeverinta medicala trebuie vizata de catre medicul de familie inainte de a efectua examinarile de specialitate. In caz contrar, fisa dumneavoastra nu va fi incheiata (veti fi nevoiti sa mai faceti un drum in plus la medicul de familie, intorcandu-va ulterior la noi pentru incheierea fisei)
 • Costul examinarilor necesare pentru vizarea fisei auto este de 120 RON pentru grupa I si 140 RON pentru grupa a II-a, iar pentru vizarea fisei de port-arma – 150 RON. Pretul este justificat prin timpul optim in care obtineti avizele si prin faptul ca toate consultatiile medicale necesare se desfasoara in aceiasi locatie.

Legislatia în vigoare impune ca pentru obtinerea permisului de conducator auto de toate categoriile si pentru permisele de port-arma, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic.

Centrul Medical de Vest executa în regim rapid toate examinarile medicale clinice si paraclinice necesare eliberarii fisei medicale auto si de port-tarma precum si încheierea acestora. Fisa de aptitudine medicala mai este necesara si la preschimbarea permisului de conducator auto, la expirarea acestuia sau în caz de pierdere.

Fisa medicala pentru obtinerea permisului de port-arma este necesara vânatorilor si paznicilor de la societatile de paza şi protecţie precum şi oricărei persoane care doreşte să deţină şi să utilizeze arme de foc.

Formularele se pot obtine gratuit la sediul Centrului Medical de Vest.

ATENTIE: Achitarea taxei de examinare nu înseamna automat si primirea avizului de aptitudine, acesta fiind eliberat in urma examinarilor efectuate la Centrul Medical de Vest, doar daca medicii specialisti considera ca va încadrati în normele medicale impuse de legislatie.

Util pentru dumneavoastra:

EXAMINAREA PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE

Persoana care solicita examinarea pentru obtinerea permisului de conducere trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • sa aiba varsta de cel putin 18 ani, cu urmatoarele exceptii:
 • cel putin 16 ani, pentru subcategoriile A1 si B1;
 • cel putin 21 de ani, pentru categoriile C, C+E, D, D+E, Tb si Tv si subcategoriile D1 si D1+E;
 • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor din categoriile si subcategoriile pentru care solicita examinarea;
 • sa faca dovada pregatirii teoretice si practice, realizata prin cursuri organizate de unitati autorizate pentru categoriile sau subcategoriile pentru care solicita examinarea.
 • sa faca dovada ca domiciliaza sau ca are resedinta pe raza de competenta a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor unde solicita sa fie examinata.

Persoana condamnata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pentru comiterea unei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice sau de omor, lovire ori vatamare cauzatoare de moarte, vatamare corporala grava, talharie, ultraj sau furtul unui autovehicul poate fi admisa la examenul pentru obtinerea permisului de conducere sau a brevetului de conducator, in conditiile prevazute la art. 103 alin. (1) lit. a) si b) din O.U.G. 195/2002.

Dosarul de examinare trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:

 • cerere-tip;
 • fisa de scolarizare care contine datele de stare civila ale candidatului, forma de pregatire teoretica si practica realizata de unitatile autorizate pentru categoriile sau subcategoriile pentru care se solicita examinarea, completata prin dactilografiere si semnata de candidat, pe care se aplica o fotografie color a acestuia in spatiul special destinat;
 • fisa detinatorului permisului de conducere, completata prin dactilografiere si semnata de solicitant;
 • certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate (pentru cetatenii straini cu resedinta sau domiciliul in Romania, acesta se elibereaza de Inspectoratul General al Politiei Romane);
 • copia documentului de identitate;
 • document justificativ din care sa rezulte ca solicitantul a urmat o forma de invatamant;
 • chitanta de plata a taxei de examinare;
 • copia permisului de conducere, in cazul persoanelor care solicita obtinerea unei noi categorii (subcategorii);
 • copia hotararii judecatoresti de condamnare, ramasa definitiva, in cazul persoanelor care solicita examinarea pentru obtinerea unui nou permis de conducere.