Noutati

 • CENTRUL MEDICAL DE VEST va ofera ecografii de ultima generatie 2D / 3D la preturi imbatabile pe piata brasoveana.

     Ecografie mamara
     Ecografie abdominala
     Ecografie tesuturi moi
     Ecografie tiroidiana
     Doppler venos
     Doppler arterial
     Doppler carotidian
     Elastografie
     Ecografie scrotala
     Ecografie musculosche- letala
     Ecografie cardiaca

  Testari psihologice fise auto!

  Testari psihologice fise de port arma!

  Servicii medicale de MEDICINA MUNCII pentru firme !

  Pentru informatii contracte, programari, va puteti adresa la Ec. Mihaela Alexandru - Director Comercial, relatii telefonice la numarul: 0727838590, mail: mm.mihaela.alexandru@gm ail.com .

  CENTRUL MEDICAL DE VEST angajeaza medic in specialitatea Medicina de laborator. Relatii la telefon: Adina Gaman: 0721247743 si/sau Ec. Mihaela Alexandru: 0727838590.

  CENTRUL MEDICAL DE VEST cauta colaboratori pentru urmatoarele specialitati:
  * OTO-RINO-LARINGOLOGIE
  * medicina interna
  * ginecologie
  * urologie
  * oftalmologie
  * imagistica medicala
  Pentru informatii va rugam sa va adresati la tel: 0727838590 Director Comercial Ec. Alexandru Mihaela.

Contact

Adresa:

Calea Fagarasului, nr. 7, BRASOV

Telefon:

0268-411.495

Analize de laborator

Program laborator analize
Program recoltări analize:7,30 – 19,30 - in functie de analizele solicitate
Eliberări rezultate:17:00-19:00
Aparatura

Laboratorul nostru este dotat cu aparatura computerizata, de ultima generatie pentru urmatoarele categorii de analize: hematologie, biochimie, imunologie, coagulare, electroforeza, sumar urina. Reactivii originali, recomandati de producatorul aparaturii cu care lucram sunt de provenienta U.E.

Noua tehnologie in domeniul laboratoarelor medicale, implementata la Centrul Medical de Vest, incepe de la identificarea unica a fiecarei probe prin cod de bare si continua cu transmiterea automata a datelor catre analizoarele computerizate (precum si transmiterea automata a rezultatelor de la aparate catre baza de date), eliminand astfel posibilitatea aparitiei erorii umane.

Laboratorul nostru participa la scheme de control extern al calitatii internationale (Finlanda si Marea Britanie), precum si la programe de comparare inter-laboratoare. De asemenea, in cadrul laboratorului efectuam zilnic controale de calitate pentru toti parametri, pentru a ne asigura ca rezultatele analizelor dumneavoastra sunt realizate in cei mai buni parametri.

Servicii

Analize compensate de CAS

Laboratorul Centrului Medical de Vest se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov. Astfel, oferim pacientilor nostri care sunt asigurati analize medicale de laborator compensate (gratuite) *, in baza biletului de trimitere in dublu exemplar emis de

medicul dumneavoastra de familie sau de medicul specialist.

Lista analize compensate . . . . . . . . . . . . . .

*Centrul Medical de Vest isi rezerva dreptul de a efectua analize doar cu plata, in cazul epuizarii fondurilor acordate lunar de CAS Brasov.

Lista completa de analize

In cazul in care nu puteti beneficia de analize compensate sau aveti nevoie de anumite analize specializate care nu se deconteaza de catre CAS Brasov, laboratorul nostru va propune o gama extinsa de analize medicale.

Ghidul pacientului

Pregatirea pacientilor pentru recoltarea probelor biologice este foarte importanta pentru asiurarea calitatii rezultatelor. Exista anumite analize de laborator care depind in foarte mare masura de modul in care pacientul isi recolteaza singur, la domiciliu, anumite probe. Printre aceste analize se numara: urocultura, examenul sumar de urina, coprocultura, examenul coprobacteriologic, etc.

Pregatirea pentru efectuarea analizelor . . .